خلق کتاب:
کلهر نیوز: کتاب "دهه شصتی ها" به قلم رسول مرادی، نویسنده و فعال رسانه و فرهنگی کرمانشاهی تالیف شد.
به گزارش کلهرنیوز ، دهه شصت در حافظه جمعی ما ایرانیان جای مشخصی دارد بهطوری که دهههای قبل و دهههای بعد از آن همیشه در پسزمینه قرار داشتهاند.
نوستالژی هایی از این دهه وجود دارد که با یادآوری آن ها احساس خوبی به همه ما دست می دهد و به نوعی خاطرات شیرینی برایمان تداعی می شود.
کتاب ” دهه شصتی ها ” که توسط نویسنده کرمانشاهی تالیف شده ما را به خاطره انگیز ترین دهه ایران می برد؛ مولف این کتاب می گوید در این کتاب سعی شده است تا به طور مختصر برخی از رفتارها و هنجارهای زیبای دهه شصت مانند ساده زیستی و سبک زندگی خاص آن دهه منعکس شود تا هم تجدید خاطره و هم وسیله ای باشد برای انعکاس آداب و سنت های نیکوی آن زمان.
رسول مرادی گفت: کسانی که دهه شصت را تجربه کرده اند، روزهای پر فراز و نشیب را به خود دیده اند و این نحوه زندگی هیچ گاه از ذهن همه کسانی که در آن زمان نفس کشیده اند پاک نخواهد شد و آنان علاقه دارند تا به هر بهانه ای خاطرات آن سالهای به یاد ماندنی برایشان تداعی شود.
مولف کتاب “دهه شصتی ها” خاطرنشان کرد: منظور از دهه شصتی ها همه بچه های باصفا و صمیمی این دهه و متولدان اواخر دهه پنجاه است و این بچه های صبور و امتحان پس داده در کنار خاطرات شیرین و ماندگار دهه شصت، سختیها و مرارت های زیادی را به چشم دیدند و از آن دم نزدند.
جنگ تحمیلی، ساده زیستی، مدرسه، عید نوروز، تلویزیون، تابستان، ازدواج و نوستالژی های دهه شصت بخش هایی از کتاب دهه شصتی هاست که نویسنده به آن پرداخته است. در این کتاب همچنین سختیها و مرارت های زندگی بچه های دهه شصت مورد پردازش قرار گرفته است.
مرادی بیان داشت: این کتاب را به عنوان هدیه ای ناقابل به همه علاقه مندان فرهنگ ایرانی و اسلامی، مردم عزیز ایران و به ویژه دهه شصتی های دوست داشتنی و سزاوار تکریم تقدیم می کنم و امیدوارم مورد استقبال و رضایت قرار گیرد.
وی با اشاره به تالیف کتاب ضرورت بازنگری در رسانه های ایران در چند ماه، افزود: متاسفانه غیر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تاکنون هیچ ارگان فرهنگی حمایتی از این کتاب نکرده است.
این مولف و فعال فرهنگی و رسانه ای تصریح کرد: این عدم حمایت ها آن هم در شرایط پرتورم کنونی کشور کار را به جایی رسانده که در بسیاری از مواقع تیراژ کتاب به زیر ۲۰۰ جلد کاهش یابد و این در حالیست که در کشوری مانند ترکیه تیراژ کتاب زیر ۶۷ هزار جلد نیست و جامعه ای به کتاب و جایگاه آن اهمیت ندهد با مشکلات و آسیب های فراوانی روبرو می شود.
گفتنی است، رسول مرادی اولین مطلب های خبری در دنیای خبر را در قالب مقاله بدون استفاده از نقطه و الف نگاشته است و این در دست ثبت آثار مالکیت معنوی است./مرصاد
این خبر را به اشتراک بگذارید :
این خبر را به اشتراک بگذارید :