مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه:
کلهر نیوز: مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد دستگاههای استان در زمینه بهبود فضای کسب و کار گفت: اداره کل میراث فرهنگی انتظارات در زمینه بهبود فضای کسب و کار و صدور مجوزهای سرمایهگذاری برآورده نکرده است.
به گزارش کلهرنیوز، علی محمدی در نشست خبری که صبح امروز در اداره کل دارایی استان برگزار شد اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه انتظارات کمیسیون بهبود فضای کسب و کار را در سامانه سرمایهگذاری برآورده نکرده است.
وی با اشاره به دستگاههای موفق در سامانه سرمایهگذاری عنوان کرد: جهاد کشاورزی، نظام مهندسی کشاورزی و صنعت و معدن سه دستگاهی هستند که بهترین عملکرد را در زمینه صدور مجوز داشتهاند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: شرکت گاز، برق منطقهای غرب، مدیریت امور اراضی و بنیاد مسکن دستگاههایی هستند که در سریعترین زمان استعلامها را پاسخ دادهاند.
محمدی با بیان اینکه سامانه پنجره واحد سرمایهگذاری از ۶ شهریورماه ۹۸ کار خود را آغاز کرد بیان کرد: از شهریورماه تاکنون ۹۷۳ درخواست مجوز در این سامانه ثبت شده که البته سرمایهگذاری خارجی در این سامانه ثبت نمیشود و تعداد آنها ۹ مورد بوده است.
وی با اشاره به اینکه ۷۵۶ مورد از درخواستها تعیین تکلیف شده و ۲۱۷ مورد در حال بررسی است افزود: از ۷۵۶ مورد ۴۹۲ مورد منجر به صدور مجوز شده و ۲۶۴ مورد نیز رد شده است.
محمدی با بیان اینکه میانگین صدور مجوز در این سامانه ۱۴ روز تعریف شده است گفت: میزان اشتغال اعلام شده از طرف ۹۷۳ مورد درخواست مجوز ۱۶ هزار و ۸۵۱ مورد و سرمایهگذاری آنها ۲۵۰۰ میلیارد تومان بوده است.
وی با اشاره به اینکه در این سامانه استعلامهای بین دستگاهی توسط خود دستگاهها انجام میشود افزود: در این مدت ۲۵۰۵ مورد استعلام در این سامانه تبادل شده که ۱۸۱۴ مورد تکمیل و قطعی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه از صعود ۱۰ پلهای بهبود فضای کسب و کار در استان خبر داد و گفت: جایگاه استان کرمانشاه در زمینه بهبود فضای کسب و کار ۲۸ کشور بود که در پاییز به ۱۸ رسیده است.
محمدی بیان کرد: استان کرمانشاه ظرفیتهای بسیاری دارد و هر چند جایگاه استان از نظر کسب و کار بهبود یافته اما باز هم این رتبه شایسته استان نیست./تسنیم
این خبر را به اشتراک بگذارید :