به گزارش کلهرنیوز ، یاور محمدی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در اداره کل فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد اظهار داشت: ۲۲ مرکز دولتی فنی و حرفه‌ای در قالب ۱۲۰ کارگاه در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۹ مرکز فعال است.

وی با بیان اینکه اکنون ۲۳۱ آموزشگاه فعال در بخش خصوصی وجود دارد عنوان کرد: با توجه به اینکه برخی از مراکز دولتی بدون استفاده مانده‌اند برنامه‌ای برای توسعه و افزایش مراکز دولتی وجود ندارد و برنامه اصلی زمینه‌سازی برای ورود بخش خصوصی است.

محمدی با اشاره به اینکه میزان تعهد این اداره کل به دستگاه‌های دولتی در سال گذشته سه میلیون نفر ساعت و به همین میزان نیز برای آموزشگاه‌ها بوده است گفت: میزان تعهد آموزش در سکونتگاه‌های غریرسمی در سال گذشته ۱۳۰ هزار نفر ساعت بوده که با ۱۵۵ هزار نفر ساعت آموزش ۱۲۰ درصد تحقق یافته است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه میزان تعهد آموزش در پادگان‌ها ۱۵۰ هزار نفر ساعت بوده که با ۳۱۴ هزار نفر ساعت آموزش ۲۱۰ درصد محقق شده است افزود: در سال گذشته تعهد آموزش در کارگاه‌های ثابت شهری یک میلیون و ۸۱۳ هزار نفر ساعت بوده که یک میلیون و ۸۴۱ هزار نفر ساعت آموزش ارائه شده و ۱۰۲ درصد تحقق یافته است.

وی با اشاره به اینکه در کارگاه‌های روستایی ۲۹۷ هزار نفر ساعت آموزش ارائه و ۱۱۷ درصد تعهد محقق شده است عنوان کرد: میزان تعهد آموزش در زندان‌های در سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر ساچعت بوده که ۳۶۶ هزار نفر ساعت معادل ۱۲۲ درصد محقق شده است.

محمدی با بیان اینکه در کارگاه‌های سیار شهری ۱۷۴ هزار نفر ساعت آموزش ارائه و ۱۷۴ درصد تعهد در این زمینه محقق شده است گفت: میزان تعهد در کارگاه‌ای جوار دانشگاهی ۹۰ هزار نفر ساعت بوده که ۱۰۶ هزار نفر معادل ۱۱۸ درصد تعهد تحقق یافته است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه میزان تعهد این اداره کل در سال گذشته برای آموزش در کارگاه‌های مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار ۱۲۲۰ نفر بوده که ۲۵۰۹ نفر معادل ۲۰۵ درصد محقق شده است افزود: در مجموع ۲۱ هزار و ۵۴۳ نفر در حوزه‌های مختلف اموزش ارائه شده که نسبت به تعهد ۱۳۸ درصد افزایش عملکرد را نشان می‌دهد.

وی از تشکیل شورای عالی مهارت برای نخستین بار در کشور خبرداد و گفت: امسال دانشگاه‌ها در اولویت قرار گرفته‌اند و با کمک دانشگاه‌ها مراکزی با عنوان مهارت‌آموزی دانشجویان راه‌اندازی می‌شود که دانشجویان علاوه بر موضوعات تئوری از مهارت نیز برخوردار شوند.

محمدی با بیان اینکه امسال افزایش آموزش‌های تقاضامحور و مشارکتی در دستور کار قرار دارد بیان کرد: در این راستا هم‌افزایی بین دستگاه‌های متولی اشتغال ایجاد می‌شود که در زمینه مهارت‌آموزی تسیهلاتی به کارآموزان پرداخت شود.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ارائه آموزش مهارتی به سربازان و توانمندسازی افراد ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی به‌ویژه بانوان در اولویت قرار دارد گفت: زلزله با وجود ایجاد خسارت فرصت‌هایی را نیز از حمله اشتغال در استان ایجاد کرد که توانمندسازی افراد ساکن در مناطق زلزله‌زده در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه بخشی از آموزشگاه‌های آزاد با کمبود تقاضا همراه هستند که امسال برای نخستین بار مجوز تغییر رویکرد به آن‌ها داده شده است اظهار کرد: در گذشته آزمون‌ها به صورت تئوری بود در حالی که مقرر شده آموزش‌ها پروژه محور و به صورت عملی باشد.

محمدی با اشاره به اینکه ۱۲۰ کارگاه آموزشی در بخش دولتی وجود دارد که در سال‌های گذشته سبب اشباع برخی از رشته‌های خاص شده‌اند گفت: امسال بخشی از کارگاه‌های فاقد کارآموز در اختیار بخش خصوصی قرار می‌گیرد که کار تولیدی انجام دهند.

وی با بیان اینکه در سند رونق تولید و سند اشتغال استان نقش قابل توجهی برای آموزش فنی و حرفه‌ای تعریف شده است بیان کرد: سن کاراموزان فنی و حرفه‌ای بین ۱۵ تا ۲۸ سال است اما برای بیش از این و کمتر از این با مجوز والدین محدودیتی وجود ندارد.

تسنیم

این خبر را به اشتراک بگذارید :