به گزارش کلهرنیوز به نقل از شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، این روزها کادر درمانی و مدافعان سلامت به صورت شبانه‌روزی برای مبارزه با کرونا در سنگر بیمارستان‌ها مشغول خدمت‌رسانی بوده و به شدت درگیر این موضوع هستند.

فرارسیدن مراسمات آخر سال و سنت‌های ایرانی‌ها اما موجب نگرانی برای کادر درمان شده، چرا که حضور در تجمعات انتقال این بیماری را تشدید می‌کند و زحمت آنها را دو چندان.

پویش‌های مختلفی برای مراسمات امسال در فضای مجازی مطرح شده تا امسال در شرایط پیش آمده برای حفظ سلامتی افراد و قطع کردن زنجیره انتقال این بیماری این مراسمات انجام شود؛ از جمله اینکه امسال افراد در حد روشن کردن یک شمع درب خانه‌های خود این سنت دیرینه را پاس بدارند.

همچنین پلیس اعلام کرده که هرگونه تجمعی در چهارشنبه آخر سال ممنوع است که این ممنوعییت به دلیل کنترل بیماری کرونا اعمال شده و با متخلفان برخورد خواهد شد.

 رسم و رسوم را در شرایط بحرانی فراموش کنید

 دکتر ابراهیم شکیبا، معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: امسال شیوع ویروس کرونا و پیک و قدرت انتشار بیماری در یک هفته پایانی سال و دو هفته ابتدایی سال جدید است؛ از نظر علم اپیدولوژی نیز طبیعی است و از قبل اعلام شد که اوج بیماری از ۲۵ اسفند آغاز خواهد شد بنابراین اگر مردم همراهی کنند تا ۱۵ فروردین و در غیر این صورت تا آخر بهار درگیر این بیماری هستیم.

ا

وی بیان کرد: مردم امسال باید رسم و رسوم را فراموش کنند زیرا در یک وضعیت بحرانی قرار گرفته ایم و برای اینکه زنجیره انتقال ویروس قطع و ویروس سریعتر کنترل شود باید از هرگونه تجمع، تردد و تماس پرهیز شود؛ در هیچ محله ای برای برگزاری مراسم چهارشنبه آخر سال تجمع نکنند زیرا ممکن است در یک تجمع کوچک هم یک نفر که ناقل بیماری باشد اما علائم آن بروز نکرده و با انتقال ویروس همه را بیمار کند بنابراین مردم در این شب از منزل خارج نشوند و اجازه ندهند فرزندان آنها هم از منزل خارج شوند.

هیچکس از کرونا در امان نیست/ از نوزاد یک‌روزه تا فرد صدساله را درگیر می‌کند

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این گونه نیست که بچه ها و جوانان درامان باشند بلکه رفتار ویروس ناشناخته و جهش یافته است و یک نوزاد یک روزه تا پیرمرد صد ساله را درگیر می کند بنابراین همه از جمله افراد ورزشکار هم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند و از حضور در تجمعات پرهیز کنند.

وی افزد: اگر مردم همچنان در بازار حضور یابند و در تجعات شرکت کنند تا تابستان درگیر بیماری خواهیم بود بنابراین در درجه نخست برای سلامت خود و خانواده و سپس با توجه به مشکلات اقتصادی ایجاد شده برای برخی اصناف که بیکار شدند برای قطع زنجیره انتقال ویروس در منزل بمانند زیرا در صورت افزایش شمار بیماران بیمارستان ها هم پاسخگو نیستند.

شکیبا گفت: امسال عید، دید و بازدید، مسافرت و مراسم چهارشنبه سوری نخواهیم داشت و خروج از شهر به منظور مسافرت یعنی شیوع بیماری و در این میان سفر به استان های شمالی و سردسیر به دلیل اینکه ویروس سرما و رطوبت دوست است موجب انتقال بیماری می شود.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: همچنین پیش بینی شده در روزهای ابتدایی سال بارندگی داریم با توجه به اینکه بارش سبب تشدید انتقال ویروس می شود مردم به طور جدی به توصیه های دانشگاه علوم پزشکی گوش دهند و از هرگونه تشکیل تجمع بپرهیزند.

 توصیه پلیس به خانواده‌ها برای چهارشنبه آخرسال

سرهنگ محمدرضا آمویی، معاون امور اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا مردم نباید در مراسم چهارشنبه آخر سال تجمعی داشته باشند بلکه باید در خانه ها بمانند.

وی افزود: طبق قوانین و مقررات با افرادی که برای مردم ایجاد مزاحمت کنند، برخورد خواهد شد.

معاون امور اجتماعی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: همچنین خودروهایی که آلودگی صوتی داشته باشند تا پایان تعطیلات نوروزی توقیف می شوند.

سرهنگ آمویی تصریح کرد: بسیاری از بیمارستان ها و مراکز فوریتهای پزشکی درگیر درمان بیماران کرونایی هستند، دستگاه های خدماتی نظیر آتش‌نشانی هم به ضدعفونی کردن معابر مشغول هستند بر همین مبنا پدرها و مادرها به فرزندان خود توصیه کنند که در منزل بمانند.

 بر اساس این گزارش، قطعا حضور در تجمعات سبب تشدید بیماری می‌شود و زحمتی دوچندان برای کادر درمانی ایثارگر و دستگاه‌های خدمات‌رسان به همراه داردکه این روزها به شدت درگیر مبارزه با این بیماری هستند و افراد با در خانه ماندن می‌توانند کمک کوچکی به قطع زنجیره انتقال این بیماری و کاهش بار روی دوش این اقشار داشته باشند. /مرصاد

 

 

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :