به گزارش کلهرنیوز ، افشین امیری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیون ایران ۱۸ تا ۲۰ تیرماه در کرمانشاه برگزار خواهد شد.

وی افزود: دومین جشنواره ملی پویانمایی با شعار «ایران پویا، کرمانشاه زیبا» در بخش‌های سریال، مجموعه پویانمایی، فیلم‌های کوتاه و نیمه بلند، موشن‌گرافی و جلوه‌های بصری و عروسکی و ۶ بخش موضوعی با موضوع شعار سال، مقاومت، دفاع مقدس، سبک زندگی، اقتصاد مقاومتی، تهاجم سیاسی و فرهنگی و دستاوردهای اجتماعی و مقابله با آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌شود.

امیری خاطرنشان کرد: در جریان برگزاری جشنواره پویانمایی ۶ کارگاه آموزشی و علمی با حضور اساتید و صاحب‌نظران برجسته برگزار می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمانشاه افزود: ۱۵۳۰ اثر توسط ۳۴ نفر از داوران دومین جشنواره ملی پویانمایی و برنامه‌های عروسکی تلویزیون ایران بررسی شد که ۳۵۵ اثر به بخش نهایی راه پیدا کردند و ۶۱ اثر تندیس  و دیپلم افتخار و جایزه نقدی دریافت می‌کنند.

امیری گفت: مراسم افتتاحیه و اختتامیه این جشنواره در سالن انتظار کرمانشاه و مراسم شادپیمایی عروسک‌ها با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قبل از افتتاحیه این جشنواره در ورودی پارک شرقی طاقبستان و برنامه‌های عروسکی چهار گروه خاله شادونه، ململ، رنگین کمان و عمو مهربان در سالن امام خمینی(ره) کرمانشاه برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این جشنواره پویانمایی بیش از ۳۵۰۰ دقیقه برنامه از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کرمانشاه در شبکه‌های ملی و فراملی به نمایش گذاشته خواهد شد و علاوه بر این ۳۲ شبکه استانی با تولید تیزر و مستند ظرفیت‌های کرمانشاه را در جغرافیای ایران اسلامی روایت می‌کنند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه گفت: اجرای این مراسم در استان می‌تواند نویدبخش روز‌های خوب و خوشی برای این مردم باشد به خصوص اینکه در این استان با توجه به زلزله سال‌های اخیر روحیه این مردم نجیب تحت تأثیر آلام روحی و جسمی قرار گرفت.

وی بیان کرد: شادی‌پیمایی‌ها و برنامه‌های جنبی در هفته برگزاری این جشنواره در استان کرمانشاه برگزار و تمامی این برنامه‌ها از شبکه‌های رسانه ملی پخش خواهد شد و این فرصتی مغتنم برای استان کرمانشاه در نشان دادن قابلیت‌ها و ظرفیت‌های نهفته‌اش خواهد بود.

امیری با اشاره به اینکه یکی از اهداف برگزاری این جشنواره توجه مردم به جاذبه‌های گردشگری و قابلیت‌ها و زیبایی‌های استان کرمانشاه است عنوان کرد: از اهداف استانی برگزاری این جشنواره هم برپایی شور، نشاط، همدلی و وحدت در بین مردم استان با توجه به آسیب‌های زلزله و سیل اخیر است.

وی افزود: انیمیشن در ایران قدمتی بیش از پنج هزار سال دارد و مردم ایران همواره به پویانمایی و انیمیشن علاقه‌مند بوده‌اند و این دو حوزه از ساختارهای اساسی در برنامه‌های تلویزیونی است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه با بیان اینکه مخاطبان پویانمایی تنها کودکان و نوجوانان نیستند بلکه این حوزه برای بزرگسالان نیز جذابیت خاصی دارد بیان کرد: امیدواریم با برگزاری با شکوه این جشنواره کرمانشاه به قطب پویانمایی و عروسک‌گردانی تبدیل شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کرمانشاه افزود: در سال ۲۰۲۰ قرار بر این است که کرمانشاه میزبان گردشگران بین‌المللی باشد و این جشنواره پویانمایی زمینه خوبی برای این فراهم شدن این رخداد بین‌المللی است.

وی با اشاره به اینکه کاروان‌های شادی و کارناوال شادپیمایی با حضور برنامه‌سازان کودک و نوجوان به مدت یک هفته در شهرستان‌های مختلف برنامه خواهند داشت عنوان کرد: در مراسم افتتاحیه این جشنواره از بیش از ۱۰ نفر از هنرمندان استان و خانواده معظم شهدا و پیشگامان انقلاب تجلیل و در مراسم اختتامیه این جشنواره در روز پنجشنبه ۲۰ تیرماه با حضور ریاست سازمان صداوسیما و جمعی از مدیران لشکری و انتظامی استان از فرهیختگان و هنرمندان تجلیل و قدردانی خواهد شد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمانشاه با بیان اینکه ۱۵ کمیته استانی برای برپایی این جشنواره از سوی استاندار کرمانشاه بسیج شدند تا این رویداد در شأن مردم این استان برگزار شود گفت: چهار گروه‌ پویانمایی و عروسک‌گردانی با عنوان خاله شادونه، ململ، رنگین کمان، عمو مهربان در این جشنواره و در سه نقطه کرمانشاه و ۶ شهرستان به ایفای برنامه خواهند پرداخت.

وی افزود: آثار منتخب سینمایی این جشنواره در ۳۵ نقطه استان اکران خواهد شد.

تسنیم

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :