به گزارش کلهرنیوز، منوچهر حبیبی، در آیین افتتاح مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: هم بلحاظ اخلاقی و شرعی وظیفه داریم برای تحقق شعار سال تلاش کنیم و هم با توجه به اینکه امروزه مباحث اقتصادی و معیشتی به مهمترین اولویت کشور تبدیل شده، باید برای رفع این مشکلات تلاش کنیم.

وی توجه مقام معظم رهبری به مسائل اقتصادی که نمود آن را در انتخاب شعار چند سال اخیر شاهد هستیم را نیز گواهی دیگر بر لزوم حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری دانست و تاکید کرد: همه مدیران و دستگاه‌ها خصوصا دستگاه‌های اقتصادی باید عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کنند و حمایت از سرمایه‌گذاران را در اولویت قرار دهند.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه هیچ عاملی نباید مانع سرمایه‌گذاری در استان شود، خاطرنشان کرد: البته این بدان معنا نیست که هر کس هر کجا که خواست کارخانه احداث کند، اما در حوزه‌هایی که پتانسیل و ظرفیت داریم و زیرساخت آن نیز فراهم است، باید حتما شرایط سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

وی در ادامه از چند فرصت مهم سرمایه‌گذاری در کرمانشاه یاد کرد و راه‌اندازی کارخانه شیرخشک، راه‌اندازی کارخانه قند با توجه به ظرفیت تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن چقندر قند در استان و … را از جمله این فرصت‌ها برشمرد.

حبیبی سپس به چند راهبرد اساسی که برای جذب سرمایه‌گذار در استان باید دنبال شود نیز اشاره کرد و گفت: اولین موضوع شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری است. تاکنون با همکاری اداره کل اقتصاد و دارایی و دانشگاه رازی ۳۴ فرصت سرمایه‌گذاری در کرمانشاه شناسایی و امکان‌سنجی شده، اما این تعداد کافی نیست و باید حداقل ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری را در استان شناسایی کنیم.

مدیر ارشد استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه فرصت‌های سرمایه‌گذاری باید برای همه در دسترس باشد و به خوبی اطلاع‌رسانی شود، یادآور شد: این فرصت‌ها را باید در مراکز پرتردد، فرودگاه‌، ایستگاه راه‌آهن و … قرار دهیم تا در معرض دید قرار گیرد.

وی همچنین خواستار تسریع در شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان شد و اظهار کرد: فرصت برای جذب سرمایه‌گذاران کوتاه است و زود از دست می‌رود و نباید اجازه دهیم کارها به طول بیانجامد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه فرآیند صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری نیز باید تسریع شود، افزود: در سالی که با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید نامگذاری شده نباید به روال قبل کار کرد، بلکه زمان صدور مجوز برای سرمایه‌گذاری‌ها حتما باید نصف شود.

وی با بیان اینکه نباید فقط به دنبال سرمایه‌گذاری‌های بزرگ باشیم، ادامه داد: سرمایه‌گذار خردی که حتی برای یک نفر هم کار ایجاد کند، باید مورد حمایت قرار گیرد.

حبیبی به راه‌اندازی مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان نیز اشاره و ابراز امیدواری کرد راه‌اندازی این مرکزی گامی برای تسریع و تسهیل امور مربوط به سرمایه‌گذاری باشد و افزود: پیگیری‌ها و ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران باید در این مرکز متمرکز باشد.

وی با بیان اینکه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری باید پررفت و آمدترین اداره استان باشد و تنها در این صورت است که کار خود را درباره این مرکز درست انجام داده‌ایم، یادآور شد: لازم است دستگاه‌ها نیز از این مرکز حمایت کرده و نماینده مطلع و تام‌الاختیار خود را در این مرکز مستقر کنند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه زمان ارائه خدمت در این مرکز باید به حداقل برسد، عنوان کرد: مدیر مرکز نیز باید فردی مطلع، بصیر،خوش‌رو، آگاه و مسلط به امور باشد.

وی گفت: تلاش می‌کنیم جلسات مرتبط با سرمایه‌گذاری و فعالین اقتصادی نیز از این پس در مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برگزار شود و این مرکز به نوعی خانه سرمایه‌گذاران باشد.

حبیبی در ادامه اشاره‌ای هم به سفر هیات دولت به استان در آینده نزدیک داشت و گفت: باید از این فرصت برای رشد و توسعه استان به بهترین شکل استفاده کنیم و این سفر نقطه عطفی در توسعه و پیشرفت استان باشد./ایسنا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :