به گزارش کلهرنیوز، شهناز حق‌پرست، ضمن اشاره به ورود سامانه ناپایدار به جو استان کرمانشاه، اظهار داشت: این سامانه جوی موجب کاهش تدریجی دمای هوا خواهد شد و به تناوب در برخی ساعات باعث بارش باران، وزش باد نسبتا شدید، رعد و برق و احتمالاً رگبار پراکنده تگرگ در سطح استان خواهد شد.

وی ادامه داد: بارش‌ها در نیمه شرقی و نواحی شمال‌ غرب استان شدت بیشتری خواهد داشت و احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و تشکیل رواناب در این نواحی وجود دارد، به‌ویژه در مناطق کوهپایه‌ای و برخی از نقاط شهری، احتمال بارش‌های سنگین همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود که نیاز به آمادگی برای شرایط اضطراری را بیشتر می‌کند.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه درباره وضعیت وزش باد نیز بیان کرد: از امروز تا فردا، به‌ویژه در نیمه غربی استان، وزش باد به شدت افزایش خواهد یافت، این باد شدید می‌تواند گرد و خاک محلی ایجاد کند و حتی ممکن است غبار به برخی مناطق مرزی نفوذ کند که این وضعیت شرایط ایجاد اختلال در دید را فراهم خواهد آورد.

حق‌پرست عنوان کرد: این بارش‌ها تا اواخر وقت فردا ادامه خواهد داشت و در برخی نواحی کوهستانی، بارش تگرگ می‌تواند مشکلاتی برای کشاورزان به همراه داشته باشد، به شهروندان توصیه می‌شود از تردد غیرضروری در مناطق پربارش خودداری کرده و در صورت امکان از سفرهای طولانی‌مدت اجتناب کنند.

وی در ادامه به کاهش محسوس دمای هوا از روز شنبه (دوم فروردین) تا دوشنبه (چهارم فروردین) اشاره کرد و گفت: در این مدت، دمای هوا به شدت کاهش خواهد یافت و تشکیل مه به‌ویژه در مناطق سرد و کوهستانی پیش‌بینی می‌شود؛ دمای شبانه در بسیاری از مناطق استان به زیر صفر درجه خواهد رسید که این شرایط می‌تواند به محصولات کشاورزی آسیب برساند، در برخی نواحی معتدل نیز احتمال یخبندان وجود دارد.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان کرمانشاه همچنین درباره پیش‌بینی وضعیت جوی در اوایل هفته آینده، اذعان کرد: از روز سه‌شنبه (پنجم فروردین) تا چهارشنبه (ششم فروردین)، عبور امواج کم‌فشار از جو استان همراه با افزایش ابر و وزش باد خواهد بود، در نواحی کوهستانی شرقی استان، احتمال بارش‌های پراکنده و حتی برف وجود دارد که بر شرایط جوی این مناطق تأثیرگذار خواهد بود.

وی در پایان تأکید کرد: شهروندان باید آمادگی لازم را برای شرایط جوی ناپایدار در این مدت داشته باشند، توصیه می‌شود که از تردد در جاده‌های کوهستانی و مناطق مرتفع اوایل صبح که دارای مه‌گرفتگی شدید هستند، خودداری و نکات ایمنی را رعایت کنند.

/منبع: مرصاد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :