به گزارش کلهرنیوز به نقل از شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اوایل سال ۱۴۰۳ بود که تنها مرکز تخصصی درمانی زنان در کرمانشاه افتتاح شد که متأسفانه حدود یک ماه گذشته روند فعالیت آن متوقف شده است.

بیمارستان سجاد با سابقه طولانی مدت، از سال ۵۴ تاکنون فعالیت داشته و با تاریخچه طولانی بعد از بیمارستان مرادیان جزو قدیمی‌ترین بیمارستان‌های استان کرمانشاه محسوب می‌شود.

این بیمارستان در سال ۱۳۵۴ قبل از انقلاب با‌ نام آریا فعالیت خود را آغاز و بعد از انقلاب اسلامی هم به تغییر نام به بیمارستان سجاد همچنان مشغول خدمت است.

بیمارستان سجاد در گذشته به صورت عمومی و در ۱۴ شاخه فعالیت داشت، ولی از اول خردادماه ۱۴۰۳ بنا بر تصمیم مجمع عمومی به مرکز فوق تخصصی زنان و زایمان در غرب کشور تبدیل شده است.

بیمارستان سجاد برای زنان حائز اهمیت است

خانم م.ع یکی از شهروندان که به این مرکز مراجعه کرده بود، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ اظهار داشت: اکنون که مراجعه کردم، متوجه شدم مرکز تعطیل است، این در حالی است که این مرکز، اولین مرکز تخصصی زنان در کرمانشاه بوده و بسیاری از زنان از خدمات آن بهره‌مند می‌شدند.

وی گفت: مرکز تخصصی سجاد برای زنان در کرمانشاه اهمیت ویژه‌ای دارد و تعطیلی آن می‌تواند مشکلات زیادی برای مراجعان ایجاد کند، از مسئولان انتظار می‌رود هرچه سریع‌تر این مشکل را حل کنند و علت تعطیلی این مرکز تخصصی را روشن کنند.

ضرورت حمایت مسئولان از بیمارستان تخصصی زنان

به گفته یکی از دیگر مراجعه‌کنندگان، تاکنون جلساتی با حضور استاندار کرمانشاه و سردار حاجیان برگزار شده، اما این جلسات به نتیجه نرسیده و بیمارستان همچنان تعطیل است!

این شهروند کرمانشاهی نیز از اظهار نظر رئیس بیمارستان مبنی بر اینکه «به‌جای راه‌اندازی مجدد بیمارستان، قصد دارد در خارج از کشور بیمارستان بسازد» ابراز ناراحتی کرد و گفت: با کمک و پیگیری مسئولان این بیمارستان باید هرچه سریع‌تر فعالیت خود را از سر بگیرد.

گلایه مدیر بیمارستان از کارشکنی‌های معاونت درمان

عبدالله ذوالفقاری، در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ به تشریح مشکلات پیش‌آمده برای مرکز تخصصی درمانی سجاد پرداخت و اظهار داشت: ۱۵۰ نفر از کارکنان این مرکز درمانی بیکار شده‌اند.

وی افزود: بیمارستان سجاد که از فروردین‌ماه امسال با آخرین تکنولوژی‌های روز فعالیت خود را آغاز کرد، به‌عنوان تنها مرکز تخصصی جراحی زنان و زایمان با کادر درمانی کاملاً زنانه در کشور شناخته می‌شود، اما مدتی است این مرکز به‌دلیل کارشکنی‌های مستمر معاونت درمان تعطیل شده است.

مدیر بیمارستان تخصصی سجاد کرمانشاه گفت: برای راه‌اندازی این بیمارستان چندین میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شده با این حال، علی‌رغم وجود تمام مجوزها، بارها به بهانه‌های مختلف مجبور به تعطیلی شده‌ایم و درخواست‌های ما برای رفع این مشکلات بی‌پاسخ مانده است.

ذوالفقاری به جلسه‌های متعدد با مسئولان استانی اشاره کرد و گفت: تا به امروز سه بار بیمارستان را بازگشایی کرده‌ایم، اما هر بار به دلیل عدم همکاری معاونت درمان مجبور به توقف فعالیت شده‌ایم، این موضوع باعث شده است که هزینه‌های سنگینی بر ما تحمیل شود.

وی توضیح داد: برخلاف صنایع تولیدی که امکان ذخیره‌سازی کالا وجود دارد، بیمارستان‌ها به محض آغاز فعالیت نیازمند ارائه خدمات به بیماران هستند که این امر مستلزم حمایت‌های مالی و اجرایی است.

وی با بیان اینکه بیمارستان سجاد اولین مرکز در کشور است که خدمات جراحی زنان را با حضور کامل کادر زن ارائه می‌دهد، تصریح کرد: این ابتکار گامی در راستای رعایت اصول شرعی و حفظ حریم خصوصی زنان است.

ذوالفقاری افزود: در حالی که در بسیاری از بیمارستان‌ها بیماران زن توسط کادر مرد تحت مراقبت قرار می‌گیرند، ما تلاش کردیم محیطی فراهم کنیم که تمامی خدمات درمانی توسط بانوان ارائه شود، با این حال، به جای حمایت، با موانع متعدد روبه‌رو شده‌ایم.

استاندار تنها شعار رفع بیکاری ندهد!

مدیر بیمارستان سجاد خطاب به استاندار کرمانشاه و مسئولان استانی گفت: اگر به دنبال رشد و شکوفایی استان  و رفع بیکاری هستید، باید از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان حمایت کنید، ما آمادگی داریم خدمات خود را از سر بگیریم، اما نیازمند پایان یافتن این کارشکنی‌ها و حمایت جدی مسئولان هستیم.

بیکاری ۱۵۰ نفر از پرسنل بیمارستان سجاد

وی با بیان اینکه تعطیلی این بیمارستان به بیکاری ۱۵۰ نفر منجر شده است، تصریح کرد: ما نه‌تنها توانستیم خدمات درمانی پیشرفته‌ای به زنان ارائه دهیم، بلکه به اشتغال‌زایی نیز کمک کردیم، اگر این رویه ادامه پیدا کند، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دیگر تمایل ورود به حوزه بهداشت و درمان را نخواهند داشت، مسئولان باید بدانند که شکوفایی استان نیازمند حمایت از بخش خصوصی و رفع موانع تولید و ارائه خدمات است.

ذوالفقاری تصریح کرد: مدارک و مستندات مربوط به این کارشکنی‌ها را در اختیار دارم و از مسئولان می‌خواهم با جدیت به این موضوع رسیدگی کنند تا بتوانیم بار دیگر در خدمت مردم عزیز کرمانشاه باشیم.

وی گفت: بیمارستان سجاد به دلیل فعالیت تخصصی خود در حوزه زنان و زایمان در بخش‌های جراحی زنان، زایمان، مراقبت‌های ویژه (ICU) و مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) امکان پذیرش بیماران از استان‌های همجوار را نیز داشته که شرایط محیطی آرامی را به‌منظور اهمیت بالای مسئله خانواده و فرزندآوری مهیا کرده است.

پیگیری تعطیلی بیمارستان سجاد توسط نماینده کرمانشاه

فضل‌الله رنجبر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ از پیگیری‌های جدی خود برای بررسی دلایل تعطیلی بیمارستان سجاد خبر داد.

وی با تأکید بر اهمیت این بیمارستان تخصصی در ارائه خدمات درمانی به زنان گفت: وظیفه خود می‌دانم که مشکلات مربوط به این بیمارستان را پیگیری کنم و تمام تلاش خود را در این زمینه به کار خواهم گرفت.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی افزود: برای رسیدگی به این موضوع، با استاندار هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهم، همچنین از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی پیگیر این مسئله هستم.

رنجبر ابراز امیدواری کرد: با اقدامات و پیگیری‌های صورت‌گرفته، بیمارستان سجاد بتواند فعالیت خود را مجدد از سر بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی «مرصاد»؛ امروزه، توجه به نیازهای ویژه زنان در حوزه بهداشت و سلامت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، زنان در شرایط فیزیکی، روانی و اجتماعی خاصی قرار دارند که نیازمند خدمات تخصصی و متمایز در نظام سلامت هستند. به همین دلیل، ایجاد مراکز تخصصی ویژه برای زنان در شهرها امری ضروری است تا خدمات بهداشتی و درمانی به شکل مؤثر و جامع‌تری ارائه شود.

بنابراین با توجه به نیاز ضروری به مرکز تخصصی زنان و از سوی دیگر اهمیت اشتغال‌زایی در استان و لزوم رسیدگی معاونت درمان و پاسخگویی مسئولان مربوطه امری ضروری است.

انتهای خبر/

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :