به گزارش کلهرنیوز، رسول فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: میزان آب شرب مصرفی شهر کرمانشاه ۹۳ تا ۱۰۰ میلیون مترمکعب است در صورتی که مصرف نیروگاه‌ها در بالاترین حالت ۹ میلیون مترمکعب است و البته این میزان باید به صفر برسد.

وی با بیان اینکه با پتروشیمی پلیمر و مجموعه فولاد جلساتی برگزار شدخ که ظرفیت آن‌ها برای پاکسازی قره سو و آبشوران استفاده شود و به جای استفاده از آب زیرزمینی از اب غیرمتعارف استفاده شود عنوان کرد: در این راستا کنسرسیومی تشکیل شد و چون باید با ایجاد ۲۲ کیلومتر خط انتقال از محل تصفیه خانه شهر کرمانشاه ۲۲ میلیون مترمکعب آب برای این چند کارخانه انتقال داده شود، این پروژه فرصتی نیاز دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده چنانچه این صنایع تا پایان امسال و نهایتا ۱۴۰۴ اقدام به انتقال پساب نکنند از نظر قانونی نسبت به کاهش شدید مصرف این صنایع اقدام می‌شود و مابقی مصارف آب خود را باید با قیمت بالا تأمین کنند.

فرهادی افزود: قانون تعرفه‌های سنگینی برای این صنایع در نظر گرفته و این تعرفه‌ها به حساب خزانه واریز می‌شود و برای اجرای طرح‌ها در اختیار جهاد کشاورزی و وزارت نیرو قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: صنایع مذکور باید برای ایجاد چند ایستگاه پمپاژ از تصفیه‌خانه تا منطقه بیستون ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه کنند و البته صنایع عضو این کنسرسیوم بنیه مالی لازم را دارند و سهم هر کدام مشخص شده است و قرار است مجموعه دولت نیز در اجرای این پروژه همراهی کند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :