به گزارش کلهرنیوز، سرهنگ فرزاد اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد خدمات انتظامی مربوط به پلیس پیشگیری است و به همین نسبت نیز امکانات در اختیار این بخش قرار دارد اظهار داشت: بیشتر فیلم تخلفات که در فضای مجازی منتشر می‌شود، مربوط به استان کرمانشاه نیست.

وی با بیان اینکه حدود ۱۷ شهرک حاشیه‌نشین در شهر کرمانشاه وجود دارد عنوان کرد: یک سوم جمعیت مرکز استان معادل ۳۷۰ هزار نفر در این شهرک‌ها زندگی می‌کنند و ریشه نزدیک به ۸۰ تا ۹۰ درصد جرائم در این شهرک‌ها قرار دارد.

اکبری با اشاره به اینکه اقدامات ایجابی، فرهنگی و اجتماعی در تمام سطوح در این شهرک‌ها انجام شده است گفت: بیشتر ساکنان این مناطق متدین هستند اما بسیاری از مجرمان در این مناطق اسکان دائم یا موقت دارند که پلیس اطلاعات، مبارزه با مواد مخدر و آگاهی در این زمینه فعالیت‌های چشمگیری داشته‌اند.

وی با اشاره به آسیب شناسی در مناطق حاشیه‌ای شهر گفت: آسیب‌های این مناطق شناسایی و به نهادهای ذیربط از جمله استانداری و دادگستری اعلام شده و بنگاه‌های معاملات ملکی رصد می‌شوند و گشت‌ها به صورت آشکار و پنهان و ایست بازرسی در ورودی و خروجی شهرک‌ها فعال هستند و علاوه بر این طرح‌هایی نیز به صورت مقطعی انجام می‌شود.

اکبری از کاهش سرقت تجهیزات دستگاه‌های خدمت‌رسان در دو ماه ابتدای امسال خبر داد و گفت: سرقت تجهیزات برق در استان ۶۶ درصد کاهش یافته به طوری که خسارت شبکه برق در دو ماه ابتدای سال گذشته چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده و امسال به دو میلیارد تومان کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه قرارگاه مقابله با اراذل و اوباش در چند سطح فعال شده و برخوردهای بسیار جدی انجام شده است افزود: ۶۵ درصد سرقت‌های جزئی توسط معتادان متجاهر انجام می‌شود که دستگیری این افراد در دو ماه ابتدای امسال ۵۰۰ درصد افزایش یافته اما برای افزایش ظرفیت کمپ‌ها همه دستگاه‌ها باید ورود کنند.

رئیس پلیس پیشگیری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اخیراً چند باند کیف قاپی و موبایل قاپی توسط آگاهی کشف و دستگیر شده است گفت: در حوزه سرقت‌های مهم افزایشی در استان رخ نداده است و وضعیت ما نسبت به میانگین کشوری بهتر است اما سرقت‌های خرد که مربوط به معتادان است، افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه هر جرمی که در حال وقوع است برای پلیس فوریت محسوب می‌شود عنوان کرد: امسال بیش از ۹۰ هزار اخبار رسیده به دست پلیس در حوزه ۱۱۰ اجرایی و عملیاتی شده است و زمان رسیدن پلیس به محل وقوع جرم در حوزه شهری ۱۵ دقیقه و در حوزه برون شهری ۳۰ دقیقه است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :