به گزارش کلهرنیوز، پرویز توسلی‌زاده در نشست خبری که امروز در دادگستری استان کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: در رابطه با تخلفات انتخاباتی کمترین پرونده در استان تشکیل شده که در حال رسیدگی است و البته مواردی از خرید و فروش آرا گزارش شده که منوط به رسیدگی به پرونده است اما در مجموع انتخابات خوب و سالمی در استان برگزار شد.

وی با اشاره به اختلافات رخ داده بین طایفه‌ای اخیر در سرپل‌ذهاب عنوان کرد: این اختلافات ناشی از مراتع بود که سبب درگیری گسترده، چهار فقره قتل، مجروح شدن چند نفر و تخریب منازلی شد که پرونده آن‌ها در حال پیگیری است.

توسلی‌زاده با بیان اینکه تنها ۱۰ درصد جرائم استان با اهمیت است و مابقی ظرفیت سازش‌ را دارند گفت: راه‌حل جرائم خرد زندان نیست زیرا هزینه هر زندانی در ماه حدود ۱۲ میلیون تومان است.

وی با اشاره به اینکه تعیین تکلیف پرونده‌های معوقه از دیگر اولویت‌های دادگستری است عنوان کرد: نباید پرونده قبل از سال ۹۸ یا معوقه در استان وجود داشته باشد و شعبه دارای موجودی غیرمتعارف یا بیش از ۲۰۰ پرونده نباید در استان باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ پرونده معوقه وجود دارد افزود: ۹۸۰۰ پرونده مربوط به اجرای احکام کیفری و مدنی، ۹۵۰ پرونده مربوط به شورای حل اختلاف، ۸۰۰ پرونده مربوط به دادسراها و و ۳۱۶۱ پرونده مربوط به شعب دادگاه‌ها است.

توسلی‌زاده با اشاره به افزایش وارده در دوران شیوع کرونا و تشکیل ۲۷۴ هزار پرونده در سال ۹۸ در مراجع قضایی گفت: اکنون موجودی به بیش از ۷۰ هزار مورد رسیده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۹ تعداد پرونده‌های وارده ۳۳۰ هزار مورد بوده است گفت: ۳۳۷ هزار پرونده در دادگاه‌ها و دادسراها مختومه شد و ورودی سال ۹۹ حدود ۲۰ درصد و عملکرد مثبت ۱۹ درصد افزایش یافته و در مجموع موجودی پرونده‌ها ۱۴ درصد کاهش یافته است.

توسلی‌زاده با اشاره به اینکه در سال ۹۸ حدود ۳۷۰ هزار پرونده وارد و ۳۷۷ هزار پرونده مختومه شده است افزود: وارده سال ۹۹ به بیش از ۴۰۰ هزار رسیده که ۱۶ درصد افزایش یافته است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۹۹ در شورای حل اختلاف ۲۲ هزار پرونده و در ستاد مصلحین ۳۳ هزار پرونده منتهی به سازش شده است.

وی با بیان اینکه قضات باید تعداد پرونده‌های مختومه را افزایش دهند و هر ماه ۲۰ درصد افزایش دهند افزود: برای کاهش پرونده‌های کثیرالشاکی یا بیش از ۲۰ نفر شاکی تلاش می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ۹۵ درصد قتل‌ها قتل پیشگیری است گفت: معاونت پیشگیری مأموریت دارد که ورودی پرونده‌ها و نرخ جرم را کاهش دهد.

توسلی‌زاده گفت: رتبه دادگستری استان تا پایان شهریور ۹۸ کمتر از ۳۱ نبود اما تا پایان فروردین اکنون دادسرا رتبه دوم و شعب حقوقی رتبه هفتم، دادگاه‌های کیفری رتبه نخست، دادگاه‌های عمومی رتبه ۱۱، دادگاه انقلاب رتبه ۹، دادگاه‌های تجدیدنظر رتبه ۶، دادگاه‌های کیفری یک رتبه پنج، اجرای احکام مدنی رتبه اول و کیفری رتبه یک کشور را دارد.

وی با اشاره به اینکه ابلاغ الکترونیک در مهر ۹۸ حدود ۷۶ درصد بود که اکنون به ۹۷ درصد رسیده است گفت: بازداشت برای مرتکبان جرایم مهم است و به دنبال کاهش بازداشت‌ها هستیم و استان کرمانشاه در زمینه مرخصی و پایش زندانیان رتبه نخست را دارد.

توسلی‌زاده عنوان کرد: اکنون در تمام استان زیرساخت دادرسی الکترونیکی فراهم شده و تمام دادگاه ها و دادسراها مجهز به سیستم دادرسی الکترونیکی هستند.

وی گفت: برای حرکت به سمت توسعه قوه قضاییه باید کمترین نقش ‌را در جامعه داشته باشد و راه‌حل مشکلات خانوادگی در دادگاه نیست و دادگستری در این راستا حرکت کرده است.

توسلی‌زاده عنوان کرد: اجرای سند تحول از برنامه‌های دادگستری است که اجرای آن منتهی به توسعه قضایی و آسان کردن زندگی مردم می‌شود و البته مردم باید در اجرای این سند همکاری کنند.

//تسنیم

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :