به گزارش کلهرنیوز، میثم حجتی پور بعد از ظهر امروز در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، با بیان اینکه حدود ۷۷۰ هزار نفر معادل ۴۰ درصد از جمعیت استان بیمه شده این سازمان هستند، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه مراجعه ۸۰۰ هزار بیمار سرپایی، ۱۲ هزار مورد بستری، ۶ هزار و ۵۰۰ عمل جراحی و ۳ هزار و ۲۰۰ زایمان در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی سطح استان انجام شده است.

وی با تاکید بر اینکه بخش درمان تأمین اجتماعی با داشتن ۲ بیمارستان تخصصی و مجهز در کرمانشاه نقش مهمی در حوزه درمان بیماران استان را ایفا می‌کند، افزود: یک سوم موالید استان در بیمارستان حضرت معصومه (س) صورت می‌گیرد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه از حذف دفترچه‌های کاغذی تأمین اجتماعی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: طرح حذف نسخ فیزیکی در مراکز ملکی از سال ۹۵ شروع شده و هم اکنون نسخ این مراکز ۱۰۰ درصد به صورت الکترونیکی تولید می‌شود.

حجتی پور ادامه داد: این طرح در مراکز طرف قرارداد از سال ۹۷ شروع شده و در حال حاضر نسخ بیش از ۵۰ درصد پزشکان طرف قرارداد، الکترونیکی است.

وی به اختصاص نیمی از ظرفیت بیمارستان شهدا به بستری بیماران مبتلا به کرونا اشاره و تصریح کرد: از ۲۰ دی ماه سال جاری به دلیل کاهش آمار مبتلایان، بیماران کرونایی در این بیمارستان پذیرش نمی‌شوند و برای ارائه خدمات بستری به بیمارستان‌های علوم پزشکی استان منتقل می‌شوند.

به گفته حجتی پور، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا بیستم دی ماه یک هزار و ۵۰ نفر بیمار مبتلا در این بیمارستان پذیرش شده که ۹۰۰ نفر از این بیماران بهبود یافته و مرخص شده‌اند.

وی ادامه داد: طی مدت شیوع ویروس کرونا ۱۴ هزار مورد سی تی اسکن برای بررسی وضعیت ابتلاء به کرونا بیمه شدگان تأمین اجتماعی در استان کرمانشاه انجام شده که از این موارد پنج هزار و ۵۰۰ مورد معادل ۴۰ درصد آن مثبت تشخیص داده شد.

حجتی پور تاکید کرد: تاکنون حدود هشت میلیارد تومان در مراکز ملکی و حدود ۶ میلیارد تومان در دیگر مراکز طرف قرارداد برای درمان بیماران مبتلا به کرونا هزینه شده است.

وی مجموع اعتبارات سال جاری حوزه درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه را ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: به طور میانگین ماهانه ۱۴.۵ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی برای مراجعه و درمان بیمه شدگان این سازمان به مراکز دانشگاهی سطح استان پرداخت می‌شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه افزود: سال جاری حدود ۳۶ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای استان جذب شده که پیش بینی می‌شود برای اتمام این پروژه‌ها بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشیم.

اورژانس بیمارستان شهدای کرمانشاه بزرگترین اورژانس تأمین اجتماعی کشور خواهد شد

حجتی پور از شروع عملیات ساخت اورژانس بیمارستان شهدا طی ایام دهه مبارک فجر امسال خبر داد و گفت: این اورژانس در مساحت سه هزار و ۳۰۰ متر مربعی و در ۲ طبقه ساخته می‌شود که با ساخت آن، اورژانس بیمارستان شهدا به بزرگترین اورژانس تأمین اجتماعی سراسر کشور تبدیل خواهد شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان کرمانشاه به پروژه‌های آشپزخانه بیمارستان شهدا با اعتبار ۶.۵ میلیارد تومان و بخش رادیولوژی و بهره برداری از دومین دستگاه اکسیژن ساز این بیمارستان اشاره کرد.

وی به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای در بیمارستان حضرت معصومه (س) کرمانشاه اشاره کرد و گفت: امسال پروژه بخش ال دی آر این بیمارستان برای تبدیل بخش زایشگاه از حالت سنتی به فضای به روز و مدرن با اعتبار پنج میلیارد تومان و توسعه بخش ان آی سی یو و اطفال با مجوز اضافه کردن ۱۲ تخت و فضای فیزیکی با اعتبار چهار میلیارد تومان شروع شده است.

اجرای طرح غربالگری بانوان در کرمانشاه

حجتی پور با بیان اینکه طرح غربالگری بانوان استان کرمانشاه در دست اجرا است، تاکید کرد: این غربالگری برای ارتقا سطح سلامت بانوان کرمانشاهی با تهیه یک دستگاه ماموگرافی با اعتبار ۱.۵ میلیارد تومان انجام خواهد شد.

/مهر

 

 

 

 

 

این خبر را به اشتراک بگذارید :